Tegne-
kompasset

Grafisk facilitering for undervisere

"Vi har været utrolig glade for Annes meget kompetente og inspirerende undervisning i Grafisk facilitering. Vi har lært konkrete og brugbare redskaber til at arbejde procesorienteret i faciliteringen. Vi har både arbejdet med Anne online og på et kursus - og begge dele kan anbefales. Tegnkompasset får en stor anbefaling fra os på Børnekulturhuset/ULF i Aarhus"
Malene Lynggaard Thomassen, Børnekulturhuset
"En gruppe pædagoger, lærere, administrative medarbejdere og ledere fra Skødstrup Skole har med stort engagement gennemført et inspirerende onlinekursus i grafisk facilitering med Anne fra tegnekompasset.dk. Anne havde planlagt kurset og gennemførte det, så det digitale medie skabte gode rammer for analog fordybelse i tegneriet og hun forærede os ikoner, som alle hurtigt kunne lære. Dagen efter kurset var flere i gang med at anvende grafisk facilitering i deres pædagogiske praksis"
Søren Ladegaard Jensen, Pædagogisk leder, Skæring Skole
"Superfint kursus i går eftermiddags 😊. Og i dag ude på skolen har jeg mødt flere af deltagerne, som var et stort smil over dit kursus – og nogle af dem havde allerede været i gang med at lave ’tegninger’ til brug i undervisningen i dag. Jamen, jamen, bare SÅ GODT 😊"
Marianne Lund Jensen, Administrativ medarbejder, Skødstrup Skole

Kontakt os for en uformel snak om hvordan vi kan hjælpe jer med jeres behov og ønsker.