Tegne-
kompasset

Grafisk facilitering for undervisere

Tegnekompasset tilbyder grafisk facilitering skræddersyet til jeres behov. Prøv et startkursus i tegning, grafisk facilitering i fagene (fx. grafisk facilitering i naturfagene), få vejledning til fælles udvikling af en ikonbank eller få hjælp til visualisering af forandringer og gode processer. Se herunder eksempler på kurser.
Alle kurser kan afholdes enten på jeres skole eller virtuelt. Åbne kurser annonceres via facebook.com/tegnekompasset

Kursus: Kom godt i gang med grafisk facilitering
Kurset bygger på praktiske øvelser og dialog om anvendelsen af grafisk facilitering i egen praksis. I bliver som deltager guidet igennem en række tegneøvelser og dialoger, så I bliver klædt på til at tage grafisk facilitering i brug lige efter kurset .

Vi starter med at træne de grundlæggende elementer i en tegning og bygger derefter op til at arbejde med ikonbank, visualisering, grafiske modeller og sammensatte tegninger. Formålet med kurset, at I finder ud af, at I kan tegne!

Få enkle tips og tricks til at få succes med grafisk facilitering og ideer til, hvordan det kan berige hverdagens møder, undervisning/formidling og samarbejde.
Kursus: Grafisk facilitering i naturfagene
Styrk jeres formidling i naturfagene med grafisk facilitering. Oplev hvordan simple streger kan få et budskab frem og skabe udvikling sammen med eleverne, kollegerne og ledelsen. Grafisk facilitering kan skabe værdi i udviklingen af skolens naturfagsstrategi, årsplanlægning og indenfor og på tværs af fag i den daglige undervisning.

Tag kollegaerne under armen og tag på et sjovt og praksisnært kursus, hvor vi sammen leger med tusser og faglig udvikling. I får redskaber til at facilitere processer og inspiration til en sammenhængende naturfagsundervisning. Kurset afholdes i samarbejde med www.naturfagskonsulenten.dk
Kursus: Grafisk facilitering i fagene “fagspecifikt”
Styrk jeres formidling indenfor et bestemt fagområde med grafisk facilitering. Oplev hvordan simple streger kan få et budskab frem og skabe udvikling sammen med eleverne, kollegerne og ledelsen. Grafisk facilitering kan skabe værdi i udviklingen af skolens faglige strategi, årsplanlægning og indenfor og på tværs af fag i den daglige undervisning.

Tag kollegaerne under armen og tag på et sjovt og praksisnært kursus, hvor vi sammen leger med tusser og faglig udvikling. får redskaber til at facilitere processer og inspiration til en sammenhængende naturfagsundervisning.
Kursus: Mere grafisk facilitering
Mere grafisk facilitering er for jer, som har gjort jer de første erfaringer med grafisk facilitering i professionel sammenhæng. I dette forløb arbejder vi videre med det, der giver mening for jer. Vi kan fx. tage afsæt i sammensatte billeder, ikonbank, visualiseringsmodeller eller koblingen mellem grafisk facilitering og procesledelse, der virker.

Målet er at styrke visualiseringskulturen på jeres arbejdsplads og skabe engagement og ejerskab til forandringer. Forud for kurset aftales hvilket fokus, der er vigtigt for jer.

Kontakt os for en uformel snak om hvordan vi kan hjælpe jer med jeres behov og ønsker.